Δευ - Παρ 7:30-20:00, Σαβ 8:00-16:00
+30 2375 02 22 23, +30 6984 15 85 53
- info@biodiagnosi-sithonia.gr
  • EN

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

Ιδρυτής και ιδιοκτήτης είναι ο Ιατρός Χάρης Σταυρόπουλος με καταγωγή από τον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και έχοντας αγάπη για τον τόπο καταγωγής του, αναγνώρισε την αναγκαιότητα παρουσίας Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου στον Δήμο Σιθωνίας.

Το πρώτο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο του δήμου Σιθωνίας που ιδρύθηκε στην Νικήτη Χαλκιδικής, το Δεκέμβριο του 2019, προσαρμοσμένο σε όλα τα Ιατρικά πρότυπα με Σύγχρονες Ιατρικές Εγκαταστάσεις, ενώ διαθέτει τελευταίας γενιάς απεικονιστικά μηχανήματα με χαμηλή ακτινοβολία, όπως, Ψηφιακό Μαστογράφο, Ψηφιακό Ακτινιλογικό, Ψηφιακό Ορθοπαντογράφο (Πανοραμική Ακτινογραφία Οδόντων), Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Υπέρηχο και νέας τεχνολογίας αναλυτές για όλες τις Εργαστηριακές Εξετάσεις Αίματος-Ούρων.

Θα μας βρείτε στη Λεωφόρο Σιθωνίας, στον κεντρικό δρόμο, δίπλα στην εκκλησία της Νικήτης Χαλκιδικής.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Σκοπός μας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου Ιατρικές Υπηρεσίες στους κατοίκους του Δήμου Σιθωνίας και την ευρύτερή της περιοχή. Οι Ιατροί μας και το εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό, δίνει το παρόν καθημερινά, ώστε να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, διασφαλίζοντας την έγκυρη και ασφαλή εκτέλεση όλων των ιατρικών εξετάσεων.

Βασικός, καθημερινός μας στόχος, είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη στον τομέα της πρόληψης, της διερεύνησης, του εντοπισμού και της διάγνωσης ασθενειών και παθήσεων.

Πιστεύουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε:

“Κάλλιον του Θεραπεύειν, το Προλαμβάνειν”

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Επωνυμία: Βιοδιάγνωση Σιθωνίας IKE
Επάγγελμα: Ιδιωτικό Πολυιατρείο
Υπεύθυνος: Χαρίλαος Σταυρόπουλος
ΑΦΜ: 801266625
ΔΟΥ: Πολυγύρου
ΓΕΜΗ: 153072257000

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Λογότυπο Aegian Medical                Λογότυπο SLiS Infomed                Λογότυπο Carestream Dental        Λογότυπο Abbott                Λογότυπο Antisel

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Επενδύουμε συνεχώς σε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας

Εξωτερικό των Κτιριακών Εγκαταστάσεών μας

Η εξατομικευμένη φροντίδα των ασθενών μας, είναι αυτό που ξεχωρίζει στη Βιοδιάγνωση Σιθωνίας.

Όταν επισκέπτεστε το Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο μας, να περιμένετε φροντίδα υψηλής ποιότητας και πάνω απ όλα ανθρωπιάς. Οι εξειδικευμένοι Ιατροί σε συνδυασμό με το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό μας, διασφαλίζει την έγκυρη και ασφαλή εκτέλεση όλων των ιατρικών εξετάσεων, προσφέροντάς σας μια εξαιρετική εμπειρία υγειονομικών υπηρεσιών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εσωτερικό των κτιριακών μας εγκαταστάσεων, των τμημάτων μας, καθώς και μια εικόνα του, υψηλών προδιαγραφών, προηγμένου εξοπλισμού μας, όπως και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας γενιάς που διαθέτουμε:

Με επίκεντρο τον Ασθενή και την Υγεία του…

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε!

  • Τέλεια εξυπηρέτηση, αξιοπιστία, υπέροχος χώρος, πολύ ευγενικό προσωπικό!
    Μίνα Λανδάβου: Εξεταζόμενος Επισκέπτης
  • Ένας άκρως επαγγελματικός χώρος. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό, άμεσα αποτελέσματα!!!
    Τζούλια Γ: Ασθενής
  • Εξαιρετική εμπειρία, επαγγελματικό προσωπικό. Πραγματοποιήσαμε 4 τεστ PCR Covid 19 για τα παιδιά μας. Τα αποτελέσματα λάβαμε μέσω email σε 8 ώρες. (Μετάφραση)
    Dragos Tache: Εξεταζόμενος Επισκέπτης

Βασισμένα στις Google αξιολογήσεις