Δευ - Παρ 7:30-20:00, Σαβ 8:00-16:00
+30 2375 02 22 23, +30 6984 15 85 53
- info@biodiagnosi-sithonia.gr
  • EN

Προσφορές

Τρέχουσες προσφορές περιόδου

Διαδικασία ελέγχου καρκίνου του μαστού

Η ανίχνευση καρκίνου του μαστού είναι ένας διαδικαστικός τρόπος για την ανίχνευση του καρκίνου του μαστού στα πρώιμα στάδια, πριν εμφανιστούν συμπτώματα. Η έγκαιρη ανίχνευση αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχούς θεραπείας. Η ανίχνευση του καρκίνου του μαστού προσφέρεται συνήθως σε γυναίκες που έχουν υψηλότερο κίνδυνο να αναπτύξουν καρκίνο του μαστού λόγω παραγόντων όπως η ηλικία, κληρονομικότητα και οι γενετικές μεταλλάξεις. Ωστόσο, συνιστάται σε όλες τις γυναίκες άνω των 50 ετών να υποβάλλονται συστηματικά σε προληπτικές εξετάσεις ανίχνευσης καρκίνου του μαστού.

Οι πιο συνηθισμένες εξετάσεις για την ανίχνευση του καρκίνου του μαστού είναι η μαστογραφία, ο υπέρηχος και η κλινική εξέταση του μαστού (CBE). Η μαστογραφία χρησιμοποιεί ακτίνες Χ για τη δημιουργία εικόνων του ιστού του μαστού, ο υπέρηχος μαστού είναι μια ασφαλής και μη επεμβατική μέθοδος για την ανίχνευση ανωμαλιών στον ιστό του μαστού, ενώ η CBE είναι μια φυσική εξέταση μέσω ψηλάφησης που πραγματοποιείται από τον Γυναικολόγο Ιατρό σας.

Στο Ιατρικό Διαγνωστικό μας Κέντρο, κατανοούμε τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Γιαυτό σας παρέχουμε το συγκεκριμένο πακέτο ελέγχου σε προσιτή τιμή, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι όλες οι γυναίκες έχουν πρόσβαση στην πρόληψη.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει δύο εξετάσεις:

– Ψηφιακή Μαστογραφία
– Υπέρηχο Μαστού.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας. Πάρτε την ευθύνη της υγείας σας!

Προσφορά

Ελέγχου καρκίνου του Μαστού

60€
- Μαστογραφία
- Υπέρηχος Μαστού

(+30) 23750 22-2-23

Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας DEXA (3 σημείων)

Η οστεοπόρωση είναι μια κατάσταση η οποία επηρεάζει τα οστά. Γίνονται λεπτότερα, ευπαθή και ευάλωτα στα τραύματα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σπασίματα, πόνους, παραμορφώσεις ή και σε αναπηρία.

Συνήθως, οι γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση και οι άνδρες που είναι άνω των 50 ετών ανήκουν στις κατηγορίες που θα ήταν συνετό να ελέγχουν την οστεοπόρωσή τους. Επιπλέον, άτομα με κληρονομικότητα οστεοπόρωσης, χαμηλό σωματικό βάρος, μειωμένη κατανάλωση ασβεστίου και βιταμίνης D, καπνιστές και άτομα που έχουν πάρει για μεγάλο χρονικό διάστημα στεροειδή φάρμακα καλό θα ήταν να ελέγχονται για οστεοπόρωση.

Ο έλεγχος της οστεοπόρωσης είναι μη επεμβατική, ελάχιστης ακτινοβολίας, μέτρηση της πυκνότητας των οστών με σάρωση DEXA (Dual Energy X-ray Absorptiometry). Ο έλεγχος αυτός είναι ανώδυνος και ασφαλής και διαρκεί μόνο μερικά λεπτά. Η μέθοδος DEXA παρέχει στον γιατρό σας μια ακριβή εκτίμηση της πυκνότητας των οστών σας, η οποία συνήθως συγκρίνεται με τη μέση πυκνότητα των οστών σε άτομα της ίδιας ηλικίας και φύλου.

Σημαντικό είναι να γίνεται έλεγχος της οστεοπόρωσης σε κατάλληλες περιόδους, σύμφωνα με τις συστάσεις του γιατρού σας, έτσι μπορείτε να αποφύγετε την εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων της υγείας των οστών σας.

Στο Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο μας, κατανοούμε τη σημαντικότητα της πάθησης. Γι’ αυτό, προσφέρουμε ένα πακέτο εξέτασης 3 σημείων, το οποίο περιλαμβάνει:

– Οσφυϊκή μοίρα
– Αριστερό ισχίο
– Δεξί ισχίο

Εκτίμηση αποτελεσμάτων από ορθοπαιδικό ιατρό. Η εξέταση είναι απλή και ανώδυνη και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ελέγξετε την υγεία των οστών σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και κλείσετε την εξέτασή σας…

Επωφεληθείτε της προσφορά μας, από 150€ μόνο 50€!

Προσφορά

Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας

50€
Τριών Σημείων
– Οσφυϊκή μοίρα
– Αριστερό ισχίο
– Δεξί ισχίο

Εκτίμηση αποτελεσμάτων από ορθοπαιδικό ιατρό

(+30) 23750 22-2-23

Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Αποκτήστε Πιστοποιητικό Υγείας κατάλληλο για Εργαζόμενους στον τομέα του Τουρισμού.

Ως εργαζόμενος στην τουριστική βιομηχανία, η υγεία και η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας. Γνωρίζετε ότι η συμμόρφωσή σας με τους κανονισμούς υγείας μπορούν σας να επηρεάσουν βελτιώνοντας την επιτυχία της επιχείρησής σας;

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη διαδικασία για την έκδοση του πιστοποιητικού, διενεργώντας τα παρακάτω.

– Παραλαβή Δειγμάτων
– Ακτινογραφία Θώρακος
– Καλλιέργεια Κοπράνων
– Παρασιτολογίκη Ανάλυση

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραλαμβάνεται την Γνωμάτευση του Ιατρού με 5ετή ισχύ.

Σημείωση: Επανέκδοση σε περίπτωση απώλειας εντός της περιόδου Ισχύος

Το πιστοποιητικό υγείας είναι εύκολη υπόθεση στη Βιοδιάγνωση  Σιθωνίας. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να προλάβετε την Τουριστική σεζόν, με μια κίνηση, από ένα σημείο!

Προσφορά

Έκδοση Πιστοποιητικού Υγείας

40€
- Παραλαβή Δειγμάτων
- Ακτινογραφία Θώρακος
- Καλλιέργεια Κοπράνων
- Παρασιτολογίκη Ανάλυση
- Γνωμάτευση Ιατρού

Υγειονομικού ενδιαφέροντος

Επιλεγμένες εξετάσεις

Καλύπτουμε ένα εύρυ φάσμα Ιατρικών προληπτικών εξετάσεων

Η βάση της Υγείας μας

Μη επεμβατικες διαδικασίες

Ολοκληρωμένος έλεγχος

Ακριβή Αποτελέσματα

Θέλετε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού;

Καλέστε μας στο (+30) 23750 22 2 23 ή συμπληρώστε...