Δευ - Παρ 7:30-20:00, Σαβ 8:00-16:00
+30 2375 02 22 23, +30 6984 15 85 53
- info@biodiagnosi-sithonia.gr
  • EN

Ψηφιακή Μαστογραφία

Ο Μοναδικός Μαστογράφος στη Χαλκιδική

Πληροφορίες

Διαθέτουμε τον μοναδικό Ψηφιακό Μαστογράφο στη Χαλκιδική, καινοτόμο μηχάνημα νέας τεχνολογίας Philips sectra microdose, το οποίο εξασφαλίζει χαμηλή δόση ακτινοβολίας και υψηλής ευκρίνειας απεικονίσεις.

Είναι ένα καθαρά ψηφιακό μηχάνημα που αποτελεί την πιο σύγχρονη εξέλιξη του αναλογικού μαστογράφου και το κυριότερο μέσο ελέγχου για παθήσεις ή κακοήθειες του αδένα των μαστών.

Αποτελεί μια εξέταση με πολύ μεγάλη διαγνωστική αξία που βοηθά τις γυναίκες με το ετήσιο προληπτικό έλεγχο να αποκλείσουν ύποπτα ευρήματα, καθώς μπορεί να ανιχνεύσει τη νόσο σε πρώιμα στάδια, συχνά προτού να μπορέσει να γίνει αντιληπτή κατά τη διάρκεια μιας κλινικής εξέτασης του μαστού.

Η μαστογραφία είναι καλό να συνοδεύεται από υπερηχογράφημα για έναν πλήρη προληπτικό έλεγχο καρκίνου του μαστού.

Καλέστε: (+30) 23750-22223 | Email: info@biodiagnosi-sithonia.gr

Συχνές ερωτήσεις για τη Μαστογραφία

Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία συνιστά οι γυναίκες να υποβάλλονται σε μια πρώτη βασική μαστογραφία μεταξύ των ηλικιών 37 έως 40, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως εικόνα αναφοράς για σύγκριση σε μελλοντικούς ελέγχους.

Μετά την ηλικία των 40 ετών κάθε γυναίκα, πρέπει να υποβάλλεται σε μαστογραφία μια φορά κάθε χρόνο. Γυναίκες με γενετική προδιάθεση, κληρονομικό ιστορικό (καρκίνου του μαστού ή ωοθηκών) ή υψηλού κινδύνου για ανάπτυξη καρκίνου του μαστού απαιτείται να ξεκινούν τον έλεγχο σε μικρότερη ηλικία με μαστογραφία.

Είναι σημαντικό να φέρεται μαζί σας, εκτός αν είναι η πρώτη φορά, μία προηγούμενη πιο πρόσφατη μαστογραφία που έχετε, κατά προτίμηση εντός εξαμήνου.
Αυτό είναι απαραίτητο, κυρίως όταν υπάρχουν ευρήματα, για την σωστή σύγκριση των νέων αποτελεσμάτων.

Επικοινωνήστε Τηλεφωνικώς

Ψηφιακός Μαστογράφος

Δε γνωρίζετε τι χρειάζεται για τη Μαστογραφία;

Τηλεφωνήστε τώρα (+30) 23750 22 223 για να μάθετε όλη τη διαδικασία του προληπτικού ελέγχου!