Δευ - Παρ 7:30-20:00, Σαβ 8:00-16:00
+30 2375 02 22 23, +30 6984 15 85 53
- info@biodiagnosi-sithonia.gr
  • EN

Triplex Αγγείων

Τεχνικές υπερήχων ελέγχου Αγγείων

Πληροφορίες

Το υπερηχογράφημα Triplex είναι μια εξέταση που χρησιμοποιεί υπερήχους για να εξετάσει τα αιμοφόρα αγγεία και τη ροή του αίματος μέσα σε αυτά. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές τεχνικές υπερηχογραφίας που συνδυάζονται για να παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες για την υγεία των αγγείων.

Κατά τη διάρκεια του υπερηχογραφήματος Triplex, ο ασθενής βρίσκεται σε μια αναπαυτική θέση. Στη συνέχεια, ο υπέρηχος τοποθετείται στην περιοχή και κινείται προς τα εμπρός και προς τα πίσω για να δημιουργήσει μια εικόνα των αιμοφόρων αγγείων και της ροής του αίματος μέσα σε αυτά.

Η διαδικασία του υπερηχογραφήματος triplex είναι ακίνδυνη και δεν εμπλέκει τη χρήση ακτινοβολίας, κάτι που το καθιστά ασφαλές για όλους τους ασθενείς. Επιπλέον, η διαδικασία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί καμία προετοιμασία πριν από τη διενέργειά της.

Το υπερηχογράφημα triplex είναι μια πολύ χρήσιμη διαγνωστική εξέταση που χρησιμοποιείται για να εξετάσει τη δομή, τη λειτουργία και τη ροή του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία. Αποτελεί μια αποτελεσματική επιλογή για τη διάγνωση διαφόρων καρδιαγγειακών παθήσεων και ασθενειών και μπορεί να βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων για την κατάλληλη αγωγή και φροντίδα του ασθενούς.

Καλέστε: (+30) 23750-22223 | Email: info@biodiagnosi-sithonia.gr

Στο Διαγνωστικό κέντρο μας διενεργούνται:

Επικοινωνήστε Τηλεφωνικώς

Μη παρεμβατική & ανώδυνη εξέταση

Θέλετε διευκρινήσεις, δε γνωρίζετε τι εξέταση χρειάζεστε;

Τηλεφωνήστε τώρα (+30) 23750 22 223 για να μάθετε τους τύπους εξετάσεων Triplex